Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Cormoran Resort se afla in Uzlina, intr-o zona retrasa din inima Deltei Dunarii. Accesul la locatie se face doar pe calea apei.
FACILITATI UNITATE
Resortul pune la dispozitie restaurant, terasa, sala jocuri (biliard, tenis de masa, darts), doua piscine exterioare, loc de joaca exterior pentru copii, sala fitness, serviciu de inchiriere biciclete, excursii cu ambarcatiuni, sali de conferinta, internet Wi-Fi.
DESCRIERE CAMERE
Camerele resortului sunt structurate astfel:
Hotelul include camere cu baie proprie, aer conditionat, TV, frigider. Camerele de la etajul I au balcon, cele de la etajul II nu au balcon. Hotelul dispune de bar, terasa in aer liber, sala fitness, piscina in aer liber in fata hotelului.
Resortul dispune si de 10 vile, fiecare cu 4 camere cu intrare separata, dotate cu aer conditionat, TV, grup sanitar, frigider.
LOCALIZARE
Cormoran Resort se afla in Uzlina, intr-o zona retrasa din inima Deltei Dunarii. Accesul la locatie se face doar pe calea apei.


LOCUL DE IMBARCARE PENTRU TRANSFER este din parcarea CORMORAN, Murighiol, parcare pazita. TELEFON UTIL in ziua transferului: 0748032593. CONDITII TRANSFER: Turistii sunt rugati sa ajunga in parcare cu 15-30 de minute inainte de transfer pentru a avea timp sa fie imbarcati.


ATRACTII TURISTICE
Cetatea Halmyris, Manastirea Halmyris, Lacul Murighiol.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu.
FACILITATI COPII
Piscina exterioara, biliard, darts, tenis de masa.
POLITICI
Nu se permite accesul in resort cu bauturi si produse alimentare.Sunt permise animale de companie de talie mica, insa nu in restaurant sau in zonele piscinelor.
FACILITATI EVENIMENTE
Cormoran Resort pune la dispozitie cinci sali de conferinte( 3 x 25 locuri , 1 x 40 locuri , 1 x 250 locuri).

Locatie