Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Pensiunea La Felinare se afla in Mahmudia, la marginea Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii.
FACILITATI UNITATE
Pensiunea ofera piscina in aer liber, terasa si un restaurant care serveste specialitati din peste, bar, internet Wi-Fi, parcare. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o zona de lounge comuna dar si posibilitatea de excursii cu barca in Delta Dunarii.
DESCRIERE CAMERE
Camerele pensiunii sunt moderne si mobilate individual. Acestea ofera vedere spre Bratul Sfantu Gheorghe si dispun de aer conditionat, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta.
LOCALIZARE
Pensiunea La Felinare se afla in Mahmudia, la marginea Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii.
ATRACTII TURISTICE
Plimbari in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, coloniile de pelicani, lebede, cormorani, covoarele de nuferi albi si galbeni, partide de pescuit, Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca; Cetatea Halmyris in comuna Murighiol, Cetatea Histria pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa situat in orasul Babadag; Cetatea romana Noviodunum langa orasul Isaccea; Cetatea romana Arrubium in orasul Macin Cetatea romana Beroe in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) Sulina.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, cu meniu prestabilit.
FACILITATI COPII
Piscina exterioara.

Locatie