Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Marina Hotel Plutitor..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In Delta pe care o face Dunarea la varsare, unde intalnim cel mai tanar pamant al tarii alaturi de peisajele naturale deosebite, aici ne aflam si noi Hotel plutitor Bella Marina****.

Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, trebuie sa vizitezi acest vast monument al naturii, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Aceasta este comoara noasta, pe care te invitam sa o descoperi, cu mare grija si respect fata de tot ce inseamna viata. Suntem convinsi ca vei fi incantat sa gasesti atata bogatie si frumusete intr-un singur loc.


Hotelul plutitor Bella Marina**** este locul ideal pentru o vacanta mai mult decat relaxanta si este situat intr-un cadru natural de exceptie, pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe,comuna Baltenii de Sus, judetul Tulcea unde va asteapta si va ofera 104 locuri de cazare distribuite in 49 de camere confortabile si 4 apartamente cu un design modern.